odhalení skrytého vede k poznání, které zlepšuje vztahy

Škola a poradna fyziognomie

Individuální a skupinové kurzy dle dohody - pořádáme v různých městech v České i Slovenské republice.

SKYPE - celosvětově :)

NICK SKYPE PRO STUDIUM: "fyziognomie.frenologie"
+420 602 950 246
fyziognomie@seznam.cz

Co vše vyčteme z úst?

10.12.2016 20:04

Ústa jsou velmi výrazným rysem obličeje. Představují bránu, kterou přichází vše do těla. Dovedou kousnout a dokáží vyjadřovat naše myšlenky – jak slovem, tak gesty. Základním rysem úst je jejich velikost vzhledem k ostatním částem obličeje. Ideální ústa mají přiměřený rozměr s plnými rty. Rty by měly být souměrné, těsně u sebe a v koutcích mírně zdvižené. Tací lidé jsou pak přirozeně dobrosrdeční a laskaví.

 

Oblast úst patří do období okolo 50. let vašeho života. Číňané přisuzují této oblasti velký význam, protože právě věk 50. let je považován za vrchol pozemského života. Zde je již kariéra na vrcholu a zde se rozhoduje o tom jak bude vypadat celý zbytek života. Proto dobře tvarovaná ústa představují příslib, že to čeho jste dosáhli do 50. let života bude uznáno i později.

 

Velká ústa přináležejí především lidem s extrovertní povahou, přirozeně družní. Mezi jejich vlastnosti patří velkorysost a štědrost. Rovněž velká ústa upoutávají pozornost. K velkým ústům patří i schopnost se prosadit. Na druhé straně velká ústa prozrazují, že vaše životní cíle jsou poněkud rozstríštěné. Někdy jsou tito lidé i trochu pohrdliví vůči ostatním.

 

Lidé s malými ústy jsou introvertnější, uzavřenější a také často opatrnější. Držení se při zdi a vyhýbání se společnosti – to jsou základní rysy povahy. Jsou také o poznání méně rozhazovační a mají pocit materiálního nedostatku.

 

Tenké rty jsou známkou nedostatku vřelosti a vrozené družnosti. Tací lidé často prožívají podzim života osaměle, bez přítomnosti blízkých přátel. Výrazně negativním rysem jsou zakřivená ústa, či jinak nesouměrná ústa.

 

Velikost a souměrnost rtů napovídá o tom jakým způsobem se projevují emoce u daného jedince. Výrazně větší horní ret hovoří o výrazné srdečnosti ve prospěch ostatních. Naopak výrazně větší dolní ret poukazuje na zvýšenou potřebu lásky. Tací lidé vyhledávají instinktivně projevy náklonnosti, které však neumí příliš oplácet. Někdy působí díky tomu i vypočítavě.

 

Dalším rysem je linie mezi rty. Rovná linie hovoří o upjaté a cílevědomé bytosti. Pokud je v linii rtů malý oblouček, pak jsou tací lidé velmi družní a otevření. Tací lidé dokáží zastávat i zodpovědné místo. Řízení a organizování druhých je jim vlastní.

 

Zvednutá linie rtů v rovné linii, zvednuté do obloučku s jasně růžovou barvou, označují osobu neobyčejně výmluvnou s vynikající přesvědčovací schopností. Někdy mají také sklon k pletichaření, což jim působí problémy ve vztahu.

 

Nerovná linie rtů symbolizuje poněkud problematickou osobnost. Mnohdy jsou takoví lidé nepochopení a jsou z toho nešťastní. Rty obrácené koutky dolů věští majiteli potíže po padesátce. Často ovdoví nebo jiným způsobem ztrácí partnera. Tzv „rybí ústa“ symbolizují nevýrazné osobnosti. Také mají tendenci mluvit ve chvíli, kdy se to příliš nehodí.

 

Ke rtům a ústům patří úsměv. Proto si všímejte jak se lidé smějí. Úsměv, který odhaluje jen horní zuby, ale ne dásně, je znamení dobrosrdečné povahy. Takoví lidé nejsou zákeřní ani lstiví. Pokud však jsou odhaleny i dásně – pak mají sklon k depresím a také jejich kariéra je ohrožena. Jsou-li při smíchu odkryty horní i dolní zuby, je to znamením srdečnosti. Bohužel tito lidé často jsou oběťmi závisti a falše. Pokud jsou vidět při úsměvu pouze dolní zuby, jedná se o velmi řídký jev, pak je taková osoba velmi tvrdohlavá a neústupná. Takoví lidé si občas připadají méněcenní. Pokud jsou i další rysy nevyrovnané – pak mají sklon k extremismu a radikalismu.

 

O ústech by se dalo jistě mluvit mnohem obsáhleji. Nabídli jsme vám několik návodů jak lze číst v úsměvech lidí okolo vás. Přejeme vám usměvavé tváře všech okolo.